GARDEN SUITE

De Garden Suite bestaat uit een gelijkvloers appartement met private tuin en parking. Het verblijf heeft een gezellige leefruimte met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met sauna.

Leefruimte met open keuken

De volledig uitgeruste keuken heeft een groot eiland (in notelaar en marmer) waar u met zijn vijven aan kunt tafelen. In de ruimte staat, naast een sofa om u tegen te zeggen, ook nog kleine tafel aan het raam, volgens ons dé ideale plek voor een koffie en de krant.

Slaapkamer

In de slaapkamer staat er een tweepersoonsbed en in de wand zijn er twee bednissen met telkens een éénpersoonsbed. Elk bed heeft zijn eigen verlichting en nachtkastje. In de slaapkamer zijn er voldoende kasten voorzien om alle spullen op te bergen.

Badkamer

De badkamer beschikt over een inloopdouche, lavabo en een toilet. Daarnaast is er nog een sauna voor max. 5 personen met een infraroodfunctie.

De Tuin 

De tuin is een echte oase van rust en groen met een hout gestookte hottub, lange eettafel, lig- en zithoek, bbq,... . Wie nood heeft aan wat extra gezelligheid en warmte kan gebruik maken van de vuurcirkel. Hier en daar staan er ook wat verse kruiden, perfect om te gebruiken tijdens het bbq'en!